Loading...

Σκληρά Τυριά

Σκληρά τυριά που παρασκευάζονται από φρέσκο, παστεριωµένο αιγοπρόβειο γάλα, έχουν max υγρασία 38% κ.β. και min λιποπεριεκτικότητα επί ξηρού 40% κ.β.

 

Συνίσταται για όλα τα σκληριά τυριά να μένουν λίγη ώρα εκτός ψυγείου σε θερμοκτασια περιβάλλοντος πριν καταναλωθούν αφού έτσι απελευθερώνεται όλο το άρωμα και η γέυση τους.

Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο, πάνω σε σαλάτες, στο µαγείρεµα, σε πίτες, ενώ είναι ιδανικό για τοστ και σάντουιτς.
Συσκευασία Vacuum
350 gr 350 gr φόρμα
6,5 kg
13 kg
Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο, ελαφρά τηγανισµένο ως σαγανάκι ή τριµµένο.
Συσκευασία Vacuum
350 gr 6,5 kg
13 kg
Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο, τηγανισµένο ως σαγανάκι, στο µαγείρεµα ή τριµµένο πάνω σε ζυµαρικά, πίτες ή αλλού.
Συσκευασία Vacuum
300 gr τριμμένο
350 gr
6,5 kg
13 kg
© Copyright 2011 - 2018 ΑΒΙΓΑΛ ΑΕ - Φέτα, Γιαούρτι, Κεφαλοτύρι, Μυζήθρα, Βούτυρο