Loading...

Σκληρά Τυριά

Σκληρά τυριά που παρασκευάζεται από φρέσκο, παστεριωµένο αιγοπρόβειο γάλα, έχουν max υγρασία 38% κ.β. και min λιποπεριεκτικότητα επί ξηρού 40% κ.β.

 

Συνίσταται για όλα τα σκληριά τυριά να μένουν λίγη ώρα εκτός ψυγείου σε θερμοκτασια περιβάλλοντος πριν καταναλωθούν αφού έτσι απελευθερώνεται όλο το άρωμα και η γέυση τους.

Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο, πάνω σε σαλάτες, στο µαγείρεµα, σε πίτες, ενώ είναι ιδανικό για τοστ και σάντουιτς.
Συσκευασία Vacuum
3 kg φόρμα
7 kg
13 kg
Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο, ελαφρά τηγανισµένο ως σαγανάκι ή τριµµένο.
Συσκευασία Vacuum
3 kg φόρμα 7 kg 13 kg
Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο, τηγανισµένο ως σαγανάκι, στο µαγείρεµα ή τριµµένο πάνω σε ζυµαρικά, πίτες ή αλλού.
Συσκευασία Vacuum
3 kg φόρμα 7 kg 13 kg
© Copyright 2011 - 2018 ΑΒΙΓΑΛ ΑΕ - Φέτα, Γιαούρτι, Κεφαλοτύρι, Μυζήθρα, Βούτυρο