Loading...

Gourmet

  • Σκληρό τυρί µε σκληρή, λεπτή και ανάγλυφη επιδερµίδα. Υφή συµπαγής και χρώµα υποκίτρινο.
  • Παρασκευάζεται αποκλειστικά από φρέσκο, παστεριωµένο αιγοπρόβειο γάλα.
  • Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο και είναι ιδανικό για τηγάνισµα (σαγανάκι) ακόµα και απουσία υποστρώµατος λαδιού ή για ψήσιµο σε δυνατή θράκα.
Συσκευασία Vacuum
350 gr 700 gr
  • Τυρί µε σκληρή, λεπτή και ανάγλυφη επιδερµίδα, το οποίο παράγεται από φρέσκο,παστεριωµένο αιγοπρόβειο γάλα και ανήκει στην κατηγορία των σκληρών τυριών.
  • Κύριο χαρακτηριστικό του η παρουσία δυόσµου απ’ όπου παίρνει και το όνοµά του.
  • Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο, µέσα σε σαλάτες σε κύβους των 2cm, στο µαγείρεµα και είναι ιδανικό για ψήσιµο σε δυνατή θράκα. Είναι εξαιρετικό προϊόν ιδιαίτερων γαστρονοµικών απαιτήσεων.
Συσκευασία Vacuum
700 gr κεφάλι 700 gr κύλινδρος
© Copyright 2011 - 2021 Παραγωγή Παραδοσιακών Τυροκομικών - Πάτρα - ΑΒΙΓΑΛ Α.Ε.